top of page
  • DaT

Razpisi za digitalizacijo

Tako!

Nadvse dobra novica za tiste naročnike/uporabnike, ki razmišljate o investicijah v digitalizacijo lastnega podjetja in rabite malce "vzpodbude". In seveda - prav tako dobra novica (ali pa še boljša) za tiste izvajalce, ki bodo naročnikom lahko lažje prodali in implementirali prave rešitve.


Slovenski podjetniški sklad je namreč ponovno odprl voučerje manjših vrednosti za subvencije posameznih izvedenih aktivnosti, v sklopu digitalizacije podjetij in poti v digitalno preobrazbo podjetja.


Več o tem na linku: https://podjetniskisklad.si/sl/razpisi


Ob tem pa je v pripravi (in je že najavljen) Razpis P4D 2021, kjer bo mogoče izvesti digitalno transformacijo podjetja, implementirati prave rešitve in dobiti za to tudi ustrezno subvencijo - do cca. 100k vrednosti.


Več o tem - na linku: https://podjetniskisklad.si/sl/razpisi?view=tender&id=118


Ob tem je najaveljena še serija razpisov iz EU, vse v smeri digitalizacije, inovativnih rešitev, vzpodbude v smeri raziskovalnih projektov iz področja industrije 4.0, avtomatizacije procesov, preobrazbe proizvodnih rešitev in serija podobnih...


V kolikor potrebujete pomoč, razlago, prave izvajalce in/ali primerne rešitve za Vašo digitalizacijo - kontaktirajte nas, pomagamo...137 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page